BW spotting

Sommige van jullie weten dat ik wel eens een BN-er spot en daar dan heel blij van kan worden. Maar ja, in the USA zie je niet zo snel een Bekende Nederlander lopen… Helaas….

NEE!! VEEL BETER! BEKENDE WERELDSTERREN!

Jawel, deze man'hoi' stond net samen met mij voor de lift (met zijn drycleaning) en zei ‘hoi’ tegen me……!!! Hij ging de andere lift in (die van 20 en hoger), maar hij zei dus hoi en stond er met z’n stomerijspulletjes. Had ik al gezegd dat hij ‘hoi’ zei?

Ja, als je een beetje hebt opgelet bij de films dan ken je hem natuurlijk van de Truman show, Melrose Place en NYPD Blue en hij heet Noah Emmerich.

(okee, okee, ik heb ook een hele site afgezocht om op te zoeken hoe deze man heet en ik zou niet meer weten wie hij was in de Truman Show, Melrose Place of NYPD, maar ik herkende m wel!) Nu wonen we hier dus heel cool!

Verder kwam ik op mijn fietstochtje vandaag deze dame tegen:

helena aan de run

die er overigens zonder make-up, zwetend in 30 graden en zo half uitgeput hardlopend iets minder charmant uitziet. Maar toch, ik vind dit een van de meest mooie vrouwen op de aardbol en ze zag er nog best aardig uit onder de omstandigheden van die 30 graden en het feit dat ze waarschijnlijk al de hele Hudson 3x had op- en afgelopen.

Ik heb natuurlijk opgezocht of ik ook niet bevangen was door de hitte en deze vrouw helemaal niet heb gezien omdat ze gewoon in Denemarken woont. Maar nee, het klopt dat ze hier woont, want ze heeft een winkeltje in de West Village (om de hoek dus) waar ik morgen nog even gedag ga zeggen. Haha!

En verder ben ik het nog vergeten te zeggen, maar heb ik nog een bekende ster gezien de eerste keer dat ik door Soho liep:

Brakke Wessel

Die volgens mij een nachtje had doorgehaald, want zijn wallen hingen onder z’n schoenen en hij zag wat groen. Gelukkig dus ook nog wat BN-ers hier.

Je begrijpt dat ik vanaf nu elke avond bij de lift ga posten en dagen langs de Hudson ga rijden zodat ik nog wat nieuwe vrienden kan maken. Hou je op de hoogte!

Leave a Reply